Delegació COAC Vallés

Equipament, Reforma | Reforma - Rehabilitació

Reforma de l'accés a la seu de la Delegació del Vallès del COAC (Col·legi d'Arquitectes de Catalunya).

La intervenció proposada pretén aconseguir un espai més fluid que t'acompanyi cap a l'interior i alhora exerceixi com a espai de presentació de la seu, permetent la trobada i l'exposició.

Ciutat: Barcelona
Arquitecte: Marc Fernández
Situació: Barri universitari
Any: 14-12-2007
Superficie: 100,00 m²
Constructor: -
Promotor: COAC Vallés
Imatges: @ Xavier Escolano
Col·laboradors:

Dani Masana, disenyador industrial

Bernat Monter, arquitecte

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, generada a partir de tus pautas de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.

Aceptar