Habitatge 1101

Gent gran, Accessibilitat, Reforma | Millora accessibilitat

Millora de l'accessibilitat en habitatge particular entre mitgeres mitjançant la implantació d'un element elevador vertical.

La reforma plantejada d'incorporació de l'elevador ha permès recuperar l'ús de totes els espais de la casa, fent entendre de nou l'habitatge com una unitat. No només s'ha aconseguit millorar l'accessibilitat, sinó que s'han revaloritzat els espais i s'han ampliat les possibilitats que el propi habitatge oferia als seus propietaris i familiars.

Ciutat: Terrassa
Arquitecte: Marc Fernández
Situació: Barri de Ca n'Aurell
Any: 06-06-2012
Superficie: 45,00 m²
Constructor: José Martínez Ruíz
Promotor: Particular
Imatges: © Xavier Escolano
Col·laboradors:

Daniel J. Vidal, arquitecte

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, generada a partir de tus pautas de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.

Aceptar