Habitatge 1805

Gent gran, Accessibilitat | Millora accessibilitat

Reforma i millora de l'accessibilitat mitjançant la implantació d'un element elevador en un habitatge unifamiliar aïllat.

El projecte resol l'accessibilitat interior de l'habitatge mitjançant la implantació d'un prisma (element elevador), al centre de gravetat de la planta, que cus verticalment els quatre diferents nivells de l'habitatge. Dóna una resposta funcional òptima versus l'accessibilitat, no envaint cap espai privatiu de l'habitatge, permetent sempre l'embarcament des dels espais de circulació existents.
 
La disposició i definició constructiva de l'elevador redefineix l'espai on s'implanta, sense por a adquirir protagonisme i caracteritzar d'una nova manera el cor de l'habitatge.
 
La intervenció també resol l'accessibilitat del bany afectat per les obres, allunyant-se d'una actuació genèrica, buscant sempre la complicitat amb el client, donant com a resultat una personalització i qualitat a mida dels seus usuaris.

Ciutat: Cabrils
Arquitecte: Marc Fernández
Situació: Urb. Can Tolrà
Any: 10-09-2018
Superficie: 45,00 m²
Constructor: ADOM AUTONOMIA BJ, S.L.
Promotor: Particular
Imatges: @ Xavier Escolano
Col·laboradors:

Miquel Puig, interiorista

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, generada a partir de tus pautas de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.

Aceptar