Recepció PRODIS

Equipament, Accessibilitat, Reforma | Millora accessibilitat

Reforma i millora de l'accessibilitat del taulell de recepció.

La proposta de reforma i adaptació de la recepció de la seu central de PRODIS té la vocació de transparència i obertura cap a l'exterior del servei. Sent la primera presa de contacte de la fundació amb l'usuari, client, etc., permet donar el servei d'atenció al púbic de manera accessible a totes les persones.

Ciutat: Terrassa
Arquitecte: Marc Fernández
Situació: Barri de Ca n'Aurell
Any: 29-12-2016
Superficie: Recepció públic general
Constructor: Carpintería Romero
Promotor: PRODIS
Imatges: @ Xavier Escolano
Col·laboradors:

-

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para recopilar información estadística sobre tu navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias, generada a partir de tus pautas de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información.

Aceptar