Millora de l´accessibilitat | Reforma i adaptació | Equipaments accessibles

PRODIS –Recepció adaptada

Accessibilitat universal / Arquitectura per a tothom / Eliminació de barreres arquitectòniques

Adaptació de taulell principal a oficines de PRODIS

Millora de l'accessibilitat mitjançant la reforma i adaptació del mostrador de recepció.

La proposta de reforma i adaptació de la recepció de la seu central de PRODIS té la vocació de transparència i obertura cap a l'exterior del servei. Sent la primera presa de contacte de la fundació amb l'usuari, client, etc., permet donar el servei d'atenció al púbic de manera accessible a totes les persones.

Ciutat

Terrassa

Arquitecte

Marc Fernández

Situació

Barri de Ca n'Aurell

Any

2016

Àrea

Recepció pública

Constructor

Carpinteria Romero

Fotos

@ Xavier Escolano

COMPARTIR PROJECTE
Contacta’ns
close slider
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Hola 👋
En què et podem ajudar?